Sundhed 2016-10-26T01:05:19+00:00

At have det godt i krop og sjæl

Når det kommer til sundhed, så er der mange veje at gå, mange kure at følge, ny viden, gammel viden, østens, vestens, nordens og sydens måde at tackle udfordringer med kost, motion og helbred i det hele taget!

Jeg er tilhænger af sund fornuft. Og så er jeg dyb modstander af manipulation og korruption. De sidste to handler især om den måde medicinalindustrien manipulerer med forsøg alt sammen for at sælge mere kemi til uvidende mennesker der er desperate og i nød. Jeg er ked af at studiet man læser på, når man skal være læge hedder “medicin” – hvorfor hedder det ikke “forebyggelse og helbredelse” – det havde haft en hel anden lyd.

“Er du så tilhænger af alternativ behandling?” kan det være du sidder og har lyst til at spørge. Nej, det er jeg ikke. for “alternativ” betyder, for mig, noget der ikke behandler rigtigt, men bare symptomdæmper. I mine øjne er det hamrende alternativt at give folk medicin som kun tager symptomerne, men ikke gør folk raske. Det der tilgengæld behandler og gør folk raske, det er jeg helt vild med… og det er IKKE alternativt i mine øjne, uanset om den viden og de kemiske binder der skal til så er opstået i et laboratorium eller fundet i en regnskov.

Her på siden kan du finde links og information om nogle af de mennesker, firmaer, foreninger, bøger og produkter som jeg gennem tiden har fundet inspiration hos og haft gavn af – eller selv har produceret. Kig dig omkring, måske er der også noget for dig!

Mine bøger

Hvis du bare vil igang NU! – så finder du her på linket et program til træning som alle kan være med til. Der er 4 programmer og de strækker sig alle over 12 uger. Så uanset om du vil cykle, løbe svømme eller ro på romaskine, så er der noget for dig!

Jeg har skrevet et par bøger hvor både motion, motivation og sund kost er omdreningspunktet. De kan fås som E-bøger fra omkring slutningen af januar, og du kommer også til at ligge på linket nedenfor!

Læs mere

Idræt

sport har altid været en del af mit liv! – jeg har dyrket flere idrætsgrene, men intet så intensivt som roning. Jeg elskede konkurrencerne og træningen og var stædig som bare p*****

Det har givet mig så meget at være medlem af en sportsklub, så hvis du godt kunne tænke dig at dyrke noget i foreningsregi, men er lidt tom for inspiration, så klik på linket og få nogle ideer!

Læs mere

Økologi

Jeg er ikke fanatisk med noget. Dog forsøger jeg at gøre hvad jeg kan for at passe på naturen og mig selv. Jeg vælger primært økologiske varer da de sprøjtegifte og alt det kemi der er tilladt i konventionelt landbrug, det være sig dyrefoder, frugt, grønt og korn – ikke tiltaler mig. Alene det at bierne er i stor fare med de pesticider der bliver sprøjtet med i flæng, gør mig trist. Jeg vil ikke have det ind i min krop, og det kan ikke vaskes af din appelsin eller dit æble – det når helt derind til det du skal spise! Her kan du læse om hvad økologi egentlig er.

Læs mere

Cochrane Nordic

Peter C. Gøtzsche står bag dette institut der kæmper en brav kamp for ordentlig forskning og for at komme korruptionen og svindel til livs i medicinalindutrien. Han har skrevet et par bøger jeg kan anbefale, den første “Dødelig medicin og organiseret kriminalitet” giver en uhyggelig indsigt i den svindel der foregår lige om ørerne på os. Han er også varm tilhænger af foreningen “læger uden sponsor” der er et netværk af læger der ikke lader sig købe af sælgere fra medcinalindustrien.

Læs mere

Dr. Bruce Lipton

 

Han er fuldstændig fabelagtig! – Jeg læste hans bog “”The Biology of Belief” – oversat til dansk som “Dine intelligente celler” og var øjeblikkeligt fan! – atl hvad han siger giver totalt mening for mig! – Kig dig omkring på hans side og se nogle af hans videoer… Hans teori er at langt de fleste af os IKKE er ofre for dårlig DNA, men har magt til at få kontrol over vores sundhed.

Læs mere

KKK

Hæslig forkortelse, ikke? – der er dog en mening med galskaben. Denne bog som jeg skrev i 2015 er en roman der handler om en forskruet medicinalindustri, en tosset cykelrytter, en dame der har det skidt, en gris, en hund, damens datter og en masse andet…

Læs den som en røverhistorie, eller gå i dybden med fodnoterne og få en masse viden med oveni hatten!

Sundhed handler om at tage ansvar for sig selv, slå hjernen til og tænke, i stedet for bare at følge med som lemminger på vej ud over skrænten!

Læs mere

Dawson Church

Bogen, “The genie in your genes” er en fabelagtig bog om epigenetik og slet ikke så nørdet og svær som den kan lyde når man ser på titel og emne. Det er en bog der giver dig indsigt i hvordan du er stykket sammen og hvordan energimedicin virker. Han kommer også ind på hvordan gener kan slås fra og til – og er en bog pakket med studier og forsøg. De er sjove, fantastiske og din kæbe vil skulle hentes fra gulvet en del gange undervejs!

 

Han er fuldstændig fabelagtig! – Jeg læste hans bog “”The Biology of Belief” – oversat til dansk som “Dine intelligente celler” og var øjeblikkeligt fan! – atl hvad han siger giver totalt mening for mig! – Kig dig omkring på hans side og se nogle af hans videoer… Hans teori er at langt de fleste af os IKKE er ofre for dårlig DNA, men har magt til at få kontrol over vores sundhed.

Læs mere

LifeWave

Jeg er vild med LifeWave. Stifteren hedder David Schmidt, og han er tæt på genial. Han er opfinder og har produceret en masse produkter som jeg bruger hver dag. Omdrejningspunktet er sundhed og velvære, og at hjælpe kroppen til at hele sig selv. Det virker måske ikke som den bedste business plan, for hvis vi alle er i fin stand, hvordan skal han så sælge noget? – Han har fortalt mig at han ikke bekymrer sig om den slags. Og at der altid vil være mennesker, der når de får det godt, går ud og gør nøjagtigt det der fik dem i fedtefadet første gang…

Produkterne bliver brugt af både eliteidrætsfolk og folk der bare vil have det bedre.

Klik på linket og se hvad de har af produkter. Vil du have fat i nogle af dem, skal du sende mig en mail på kontaktformularen nedenuder og i emnefeltet skrive hvad du er interesseret i.

Læs mere

Kropsinstituttet

Når man pludselig ramler ind i ligesindede, så gør det glad i krop og sjæl! – sådan var det at møde Martin Bonde fra Kropsinstituttet. Han hjalp mig gennem en juicefaste på 40 dage! – tænk, 40 dage uden at spise, kun med juice og vand… det gik glimrende, ikke mindst takke være de gode råd og al den opbakning jeg fik fra Kropsinstituttet! – Vi samarbejder stadig og jeg har en juice med i den nye bog der er på trapperne fra Martin og Zennie Bonde!

Ud over at vide så godt som alt om faste og juice, så kan du få body sds hos kropsinstituttet, prøve infrarød sauna og meget mere! læs mere på linket!

Læs mere

Har du noget du vil dele?

Har du noget om sundhed du vil dele, eller vil du vide mere om LifeWave, så udfyld formularen nedenfor. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Get Connected

Følg med her – hvis du vil lidt tættere på.