Musik 2016-10-26T01:05:18+00:00

Musik!

Jeg kender ikke nogen der ikke kan li’ musik! – så derfor er siden her hamrende vigtig! – jeg vil smide youtubeklip og links til musik jeg er vild med, og har du et godt nummer du syns’ jeg skal høre, så giv mig endelig besked via kontaktformularen nedenfor! – jeg kan altid bruge inspiration!

Soundcloud

Et godt sted at finde og uploade musik er på soundcloud. Det er gratis at oprette en profil og alle dine favoritbands har helt sikkert også en.  Du kan lave spillelister, og hos nogen kan du endda downloade tracks! – Kig derind, det er en fed legeplads!

David Bowie

Jeg starter lige med at hylde og fejre David Bowie som både jeg og hele verden har grædt over at have mistet her tidligt i 2015. Min absolut favorit har du her ved siden af, intet mindre end genialt.

Madcon

Glad i låget? – så skal du bare skrue op NU! – Madcon’s – “Don’t Worry” feat. Ray Dalton er en ørehænger af rang!

Thomas Dolby

En gang i de tidlige 80’ere blev jeg vild med Thomas Dolby – og det har ikke forladt mig! – han lavede virkelig anderledes pop dengang, i dag producerer han andre musikere mere end noget andet.

Aleksander With

Fantastisk norsk sanger der ikke har fået nær så meget opmærksomhed som jeg godt kunne have tænkt mig…. sangen hedder “Still awake”

Brandon Flowers

Jeg elsker “The Graham Norton show” på BBC. Ikke alene er det hylende sjovt, der er også altid et musiknummer med i programmet. Det var her jeg så Brandon Flowers som jeg ikke kendte i forvejen. Hans nummer “I can Change” er lavet over “Smalltown boy” med Bronski Beat og det er så fedt at jeg måtte købe det med det samme på itunes… lyt selv!

Har du et godt musiknummer?

Hvis du har et super catchy musiknummer som du syns’ fortjener at blive set og spillet her på siden, så smid mig endelig en besked, gerne med et link! – jeg hælder alle de numre på jeg kan!

Get Connected

Følg med her – hvis du vil lidt tættere på.