Mig 2016-10-26T01:05:19+00:00

Mig, og hvad jeg brænder for

 

Her finder du både kommercielle links til dem jeg samarbejder med, links til ting jeg finder interessant, links til sager jeg støtter, hobbies jeg kan dyrker og alt mulig andet som jeg ellers ikke ved hvor jeg skal finde plads til! – Kig dig omkring og klik løs – der er masser at kigge på og der kommer hele tiden nyt til!

Dyr og natur

 

Mit hjerte brænder for naturen og dem der bor i den. Især dem uden stemme, vil jeg gerne råbe højt for. Du kan klikke på linket herunder eller finde mere om de sager jeg støtter i undermenuen til det her punkt på hjemmesiden!

Læs mere

Links

Lidt blandede links til dig der bare vil klikke og gider læse alt for meget hverken mellem linjerne, eller noget andet! – Her vil jeg løbende smide links ind på ting jeg finder som jeg finder interessant… klik dig glad!

Læs mere

Samarbejdspartnere

Det punkt siger jo næsten sig selv. Her finder du dem jeg arbejder aller tættest sammen med. Hvis du også godt kunne tænke dig at arbejde sammen med mig, så smid mig en hilsen i formularen du finder på siden du klikker ind på via linket nedenfor!

Læs mere

Ambassadør

Jeg er ambassadør for flere virksomheder og foreninger/organisationer. Hvilke og hvad de laver og står for finder du mere om på linket nedenfor.

Læs mere

Sundhed

 

Tips og tricks til at leve sundere finder du her. Der vil både være links men også youtube klip und alles her på siden. Alt sammen noget der har til formål at give dig inspiration!

Læs mere

Velvære

Hov hov? – er velvære ikke det samme som sundhed? – tjjooo…. på en måde…. men jeg har forsgøt at dele det op så “sundhed” er mere fysisk og “velvære” er ting som måske ikke er sunde sådan direkte, men måske mere giver dig mental sundhed fordi det føles godt. Du kan selv vurdere – klik på linket nedenfor…

Læs mere

Musik

Jeg elsker musik. Det gør de fleste nok! – jeg kan også godt lide at lave den, eller, da jeg ikke er god til at skrive selve musikken, så stjæler jeg bare de fede sange og synger dem. Du skulle prøve engang selv! – det er virkelig noget der gør hele kroppen glad! – lav dig en profil på soundcloud og del din glæde med andre! – du kan også finde dine favoritbands og lave spillelister, ganske gratis!

Læs mere