Velvære 2016-10-26T01:05:19+00:00

At have det godt i krop og sjæl

Oh crap! – den overskrift brugte jeg under “Sundhed”…

Nå, men to sider af samme sag, eller samme sag flere sider – tolk det som du vil!

Det er ikke alt der har med velvære at gøre som du måske ville linke til “sundhed” – er det sundt at få farvet hår? er det sundt at få restylane (en filler der fylder dine rynker ud så huden bliver glat) eller er det sundt at sidde og se comedy channel en hel weekend?

Måske ikke sådan direkte – men hvis nu de ting som er nævnt ovenfor giver dig så meget glæde og lykke i kroppen, at du pludselig finder nyt mod til at erobre verden, og at din PSYKE bliver sundere, så påvirker det også din fysik og er i på alle måder godt for dig!

Jeg kommer til at samle links, billeder og videoer her på siden som handler om velvære – eller i hvert tilfælde noget som jeg tænker du kunne kigge på og vurdere om det også kunne gøre din dag eller dit liv bedre. Enjoy!

Danny Wallace

Du har måske set filmen “Yes Man” med Jim Carrey i hovedrollen – bogen med samme titel er skrevet af Danny Wallace og er så sjov (meget sjovere end filmen!) at jeg flere gange måske hulke af grin. En af de bøger hvor jeg, selv når jeg havde lagt den på natbordet, måtte grine videre… Den er på engelsk, men den er ikke svær at læse eller forstå – giv den en chance, den gør dit liv gladere og der er god inspiration at hente!

Læs mere

N’Age

N’Age er en fantastisk klinik som du finder både i København, Odense og Århus.

De laver skønhedsbehandlinger og hjælper dig med både vejledning og behandling så du kan være den bedste udgave af dig selv. Deres mål er at du er glad og at dit udseende er friskt og naturligt.

Jeg har besøgt klinikken mange gange og er også blevet ambassadør for den.

Jeg er vild med at kunne kende mig selv i spejlet, og blive glad hver morgen for det jeg ser!

Læs mere

Michael McIntyre

Absolut den sjoveste komiker jeg har set! – hans stil er “observational comedey” – han gør grin med ting vi enten selv har prøvet, eller situationer vi kunne forestille os hvordan det måtte have været at være i. Ualmindelig overdrevet sjovt! – Klik på videoen til højre, og vil du se mere så klik på linket, så ryger du på en side hvor der er mere at hente fra ham!

Se mere

Ricky Gervais

Ikke bare er Gervias en genial komiker, han er også en KÆMPE aktivist når det gælder dyr og mishandling af dyr! – Han går all in i det meste og bruger sin berømmelse på noget jeg finder både ædelt og nødvendigt, derfor er jeg vild med ham på flere planer.

Han er også fræk som en slagterhund (ikke en slagtet hund!) – lige præcis hvor provokerende han kan være kan du se på linket nedenfor, ellers NYD klippet til venstre, måske de sjoveste 7 minutter og 25 sekunder du får i dag!

Se mere

Joe Cross

Et af de mest inspirerende, autentiske og skønne mennesker jeg har mødt til dato!

Joe er manden du ser i dokumentaren jeg har liggende til højre, en film på halvanden time som du skal give dig tid til at se… og se den HELT færdig! – under rulleteksterne sker der noget magisk…

Joe ved en masse om juice og hvad det kan gøre for din krop og dit sind. Hans site finder du på linket nedenfor!

Læs mere

Mette Bloch

Hov for Sørensen da også! – så kom jeg lige til at nævne mig selv!

Bogen her er, trods titlens lidt fælt klingende navn, ret sjov. Det er ikke bare noget jeg siger, det er noget jeg ved! – Så har du brug for at læse noget der er morsomt, men dog med en kant af alvor, så få fat i denne glimrende roman der i øvrigt har fået så fin en lektørudtalelse at bibliotekerne har bestilt kassevis!

Læs mere

Bjarne Reuter

Bogen, “Den iranske gartner” er en fabelagtig bog om en iransk gartner der iført særdeles mærkelig beklædning bliver fundet død, med hovedet i minestronesuppen. Mordet skal opklares!

Bogen kan godt være lidt svær at hitte hoved og hale i, de første 20 sider, men bliv ved! For den er ualmindelig sjov og velskrevet! – En bog der lagt oversteg mine forventninger og en humørbombe af de helt store!

Find den her

Har du noget der gør dit liv bedre?

Har du noget om velvære du vil dele? 

Så udfyld formularen nedenfor. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Get Connected

Følg med her – hvis du vil lidt tættere på.