Jeg ved ikke hvordan du har det… Men for mig er søvn simpelthen så vigtigt og essentielt. Og ofte noget jeg ikke giver så meget opmærksomhed. Jeg går jo bare i seng, og så sover jeg… hvor svært kan det være?

Men hvornår har du sidst følt din seng efter i kanten? – Altså lagt dig, og mærket efter, om den var god at ligge i, og om det måske var på tide at få dig en ny?

 

Jeg skiftede min seng ud for ikke så lang tid siden. Købte en i en kædebutik, og var vældig glad for både størrelsen og udseendet. Men…. ja, der var et MEN! – den springmadras der var på sengen, som jeg troede var én springmadras, var faktisk to, der bare var skubbet sammen.

Jeg var som skrevet glad for størrelsen på sengen, det var ikke en gængs størrelse, og jeg var i vildrede og tænkte at det nok ville koste KASSEN at få en ny ENKELT springmadras i det specielle mål.

Efter en del søgen fandt jeg InterDeLuxe. Manner, dem skulle jeg have fundet fra starten af! – De kan levere både senge, madrasser og rullemadrasser i nøjagtigt de mål du ønkser dig!

Jeg bestilte en springmadras, og med lynets hast blev den leveret til min adresse og jeg smed den straks på min seng. Jeg har siden sovet fuldstændig fantastisk. Den er blød, uden at være for blød, hård, uden at være for hård, ja, faktisk er det lidt ligesom i historien om Guldlok – den er lige tilpas og bare super duper lækker!

Jeg skriver det her til dig fordi det ikke er nær så dyrt som du måske forestiller dig at få en seng i et specielt mål som lige passer til dit soveværelse, til krogen i sommerhuset, til børneværelset eller hvor du nu vil have en seng og madras der er super luksuriøs at ligge i… klik på den lille madras nedenfor, og bliv inspireret!

Skærmbillede 2016-08-02 kl. 18.43.14

2016-10-26T01:05:19+00:00