Jeg ved godt at alle prinsesser sover på ryggen med hænderne smukt foldet over dynen. Der ligger de, og ser noget så yndlige ud mens tyngdekraften glatter deres prinsessansigt helt ud og fri for folder.

Det eneste sted prinsesser har rynker, er i nakken. Der bølger alt det uelastiske rynkede hud om i løbet af natten, men det skjules heldigvis af en manke prinsessehår næste morgen, så ingen opdager det.

Alene af den grund er det smart at små piger ønsker sig at være prinsesser. På et ubevidst plan ved de godt at det holder dem fra at ligne en Mops i skærmen…

8123282976_f878bc7e8c_b

 

Men nu ligger landet desværre så uheldigt for mig, at jeg ikke blev prinsesse… Alle de gode prinser var taget, da jeg skulle i gang med grovsorteringen. Så jeg sover IKKE på ryggen, og er på ingen måder prinsessagtig når jeg er i vater. Faktisk ligger jeg på siden, på en måde så jeg næsten ruller rundt, og dermed vrider underkroppen om på maven. Det gør at jeg tværer mit ansigt dybt ned i puden og kun lige med nød og næppe, og munden ude på kanten af puden, kan ligge, så luftvejene er frie. Det gør så også at den side af ansigtet jeg ligger på, bliver mast 100% på en ret ufed måde.

Jeg har virkelig finpudset min sovestil, og det gør så også at jeg får nogle ret irriterende lodrette fuger i panden. Helt nøjagtigt får jeg to, en i hver side – for jeg vender mig flere gang i løbet af natten.

 

Dermed har jeg fået valget mellem at sove godt og ligne en mops, eller at sove helt vildt ringe, og ligne et udspændt trommeskind. Svært ikke? – Og alligevel… man holder ikke længe, hvis man ikke får sovet, så jeg har valgt den gode sovestilling. Men jeg gider ikke have rynkerne i panden! – Derfor var jeg i går hos N’Age for at få Restylane.

Hvis du ikke har hørt ordet før, så er du måske på vej på  Google – jeg vil dog spare dig for flere tryk på tasterne lige nu ved at fortælle dig, at Restylane er hyaluronsyre. – Et sukkerstof der naturligt findes i kroppen, og som derfor hverken er giftig, farlig eller ukendt for din krop.

Det har en gel-agtig konsistens, og sprøjtes ind dér hvor din hud er kollapset, og fylder dermed ud og får din hud til at være glat igen. Bonus er, at kollagenproduktionen øges, så selv når hyaluronsyren er optaget af kroppen og ikke ligger der mere, så kan du være heldig at din rynke ikke kommer tilbage…

For mig er den slags behandling på ingen måder forkert eller underlig. Det er lige så smart og lige så forfængeligt som at tage mascara på, farve hår, gå med BH, nylonstrømper og høje hæle.  Eller at gå på slankekur for at slippe af med for meget depot, der hvor du IKKE ønsker at fylde og bule ud.

Alt sammen et boost til udseendet, så det du ser i spejlet er noget du er glad for.

Hævelsen er minimal, og sådan som du ser på billedet her, er sådan jeg så ud 3 timer efter behandlingen. Ikke en lodret streg at se, overhovedet! og på vej i seng med viden om at jeg kunne ligge som jeg ville!

 

Hurra! for behandlinger der rækker ud over skønhed, men også gør min søvn bedre! 🙂

FullSizeRender 19

Jeg er ambassadør for N’Age, og du kan kigge på de behandlinger de har HER

Huden holder jeg til dagligt ved lige med hudserien fra LifeWave, der har strammet mine øjenlåg op så man tror det er løgn… LifeWave kan du høre mere om ved at skrive til mig gennem kontaktsiden HER

2016-10-26T01:05:20+00:00