Samarbejdspartnere 2016-10-26T01:05:19+00:00

Tajmer Booking og Management

 

Jeg har et forrygende samarbejde med Tenna Tajmer  og hendes dygtige medarbejdere der står for mine foredragsaktiviteter.

De er professionelle og tager sig ikke bare godt af kunderne, men også af de artister og foredragsholdere de har i stald. Skal du booke mig eller en anden, så kontakt dem endelig! – de vil gøre hvad de kan for at finde dig den rette til jobbet!

Læs mere

KVIK

Jeg har et tæt samarbejde med KVIK køkkener som jeg hjælper med udvikling og motivering af medarbejdere. Hvis du skal bruge et fedt køkken, så klik på linket og se hvad de har af muligheder til dig. Jeg kan garantere dig at dem du får i røret eller mailer med, vil være oppe på dupperne!

Læs mere

Ole Bloch

Jeg anbefaler og samarbejder med min far der ikke bare var min træner på søen, han har også lært mig alt det jeg ved om mentaltræning. Han er den dygtigste ledercoach jeg kender og skal din virksomhed have et spark og løftes markant, så er det her manden der kan hjælpe jer i mål.

Læs mere

Garant

Jeg har også samarbejde med Garant som er en  frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både service og kvalitet. Nye gulve eller tæpper finder du her!

Læs mere

Continental

Jeg har arbejdet tæt sammen med Continental dæk i 2015. Både på motivationsfronten, og især med at få virksomheden i form til at kunne løbe Eremitageløbet. Projektet gik forrygende og alle der var med fuldførte i fornem stil! – Måske bliver det til halvmarathon i 2016? – Intet kan stoppe Conti nu.

Til højre finder du en video vil lavede sammen med racerkøreren John Nielsen, den handler om dæktryk og sikkerhed.

Læs mere

Kropsinstituttet

Når man pludselig ramler ind i ligesindede, så gør det glad i krop og sjæl! – sådan var det at møde Martin Bonde fra Kropsinstituttet. Han hjalp mig gennem en juicefaste på 40 dage! – tænk, 40 dage uden at spise, kun med juice og vand… det gik glimrende, ikke mindst takke være de gode råd og al den opbakning jeg fik fra Kropsinstituttet! – Vi samarbejder stadig og jeg har en juice med i den nye bog der er på trapperne fra Martin og Zennie Bonde!

Læs mere

Skal vi samarbejde?

Hvis din virksomhed har en idé til et samarbejde, så udfyld formularen, så skal jeg nok vende tilbage så hurtigt som muligt! 

Latest Posts

Coffee tasting på Starbucks Trianglen!

maj 12th, 2017|0 Comments

Joe Cross!!!

marts 9th, 2017|0 Comments

December!

december 8th, 2016|0 Comments

VIEW ALL POSTS