Referencer 2017-05-15T16:23:33+00:00

Sport One Danmark A/S

Hej Mette,

Tak for sidst. Det var en forrygende performance du gav i fredags hos Castus, og du ramte derudover spot on ift. deres arrangement.

Rent personligt er dit oplæg, det bedste jeg har set.

 

Best regards,

Carsten Hjøllund

Koordinator

Sport One Danmark A/S

Book Mette Bloch

Varde Kommune

Det var en forrygende start på det nye år da Varde Kommune den 3. januar havde inviteret alle organisationens ansatte til et hyggeligt nytårsarrangement, første dag i det nye arbejdsår.
Efter borgmesterens og kommunaldirektørens nytårstaler gav Mette Bloch virkelig medarbejderne stor glæde med foredraget “Gør hver dag til den bedste – og få ny energi”.
Mette´s direkte facon, energi,gode budskaber og teorier, sjove slides og hendes dejligt smittende humør gjorde at medarbejderne virkelig fik indfriet deres forventninger og startede året med ny motivation og arbejdsglæde. Der var en dejlig summen, da alle medarbejderne forlod hallen 🙂
Tak for et virkeligt godt indlæg.
Med venlig hilsen
Lene Kjærgaard Jepsen
Varde Kommune, Borgmesterkontoret

Book Mette Bloch

Vestas

Mette did a fantastic job in telling her extraordinary life experience in her journey to becoming a top athlete and world champion. With a great balance between humour, honesty, and excellent story telling, Mette was the perfect motivational speaker for a large group of global partners from all walks of life. Thank you Mette for a great evening!
Yours sincerely
Daniel Alonso Van Camp
Compensation & Reward Specialist
Programme Management / People & Culture
Vestas Wind Systems A/S

Book Mette Bloch

DSB

På vores evaluering scorede Mette 4,9 på en 5 punkts skala ud af 60 adspurgte ledere. Det er den bedste evaluering der nogensinde er givet på vores chef- & leder seminarer! Jeg tror det gode resultat skyldes, at Mette giver meget af sig selv og samtidig er god til at binde hendes pointer sammen med nogle rigtig gode historier fra hendes eget liv. Hendes pointer sidder ihvertfald fast også her et par uger efter.
Jonas Bladt Hansen
Konsulent
DSB S-tog

Book Mette Bloch

Danske Cykelhandlere

At holde et foredrag for en forsamling, der lige har fået frokost, er vanskeligt. Men ikke for Mette Bloch, der virkelig fik forsamlingen op på mærkerne igen med et forrygende foredrag, der på en gang var utroligt morsomt og havde gode anvisninger til, hvordan man gør sig selv til en vinder. Et absolut anbefalelsesværdigt foredrag, som jeg nødigt ville have været foruden og som mere end levede op til forventningerne.

 

Erik Oddershede

Direktør i brancheforeningen Danske Cykelhandlere

Book Mette Bloch

Fåborg-Midtfyn Kommune

Det er mig, der skal sige tusind tak!

Folk var meget begejstrede for dit indlæg. Mange har også bedt om dine slides, så de sendes med i mail’en.

Personligt følte jeg mig begejstret, underholdt og inspireret og sad samtidig og fik fyldt en hel A4-side med alle dine dejlige pointer, som gik rent ind. Det gjaldt både dem der handlede om “mig” personligt og dem som kunne overføres til vores organisation. Desuden er din ligefremme facon noget der i den grad virker godt på mig. Endelig skal du have ros for at have en dejlig nuanceret tilgang til det at sætte sig mål, uanset om det drejer sig om at tabe sig eller sætte sig mål i sit arbejde. Så alt i alt sad dit indlæg “lige i skabet” og levede helt og aldeles op til mine forventninger. Du får min bedste anbefaling, hvor jeg kan slippe afsted med det.

Lone Løvbo

Central Sikkerhedsleder

Book Mette Bloch

ATP

Mette Bloch er uden tvivl en vinder! Det er svært at beskrive med ord hvilken gave det er at opleve Mette. Hun brænder helt unikt igennem med sine budskaber. På en helt enkel og raffineret måde. Ens liv bliver på en eller anden måde meget bedre efter mødet med Mette.

Venlig hilsen

Pernille Juel Sefort

HR-Udviklingschef, HR & Intern kommunikation

Book Mette Bloch

Omsorgscentret Hjortespring

Mette Bloch er fantastisk…

Hun forstod hurtigt at finde vores gode humør frem, og vi grinede stort set i 1 1/2 time alle sammen. Det var som at være til “standup comedy”. Mette har et budskab og rammer plet så mange gange både i talemåde, meninger og mimik. Der er ingen tvivl om at hun er utrolig inspirerende mht mål og handling og “man kan, hvis man vil”… Jeg vil til enhver tid anbefale Mette Bloch til andre.

Venlig hilsen

Janne Lauritzen

Omsogrcentret Hjortespring

Book Mette Bloch

Kultur- og fritidsafdelingen, Vallensbæk Kommune

Mette indfriede mine forventninger på flere måder.

For det første fik jeg etableret en hurtig kontakt til Mette hvor program, deltagerkreds, tid og forventninger til foredraget blev gennemgået. Den hurtig og professionelle tilgang var en positiv oplevelse.

For så vidt angår selve foredraget er der blot at sige, at Mette med sin naturlige, folkelige og chamerende tilgang til de mange fritidsfolk fra landes kommuner, fik “lagt hele forsamlingen ned”.

Fra start til slut fik vi alle brugt lattermusklerne på en super fed måde. Hendes leg med orderne og hendes kropssprog var enestående. Dertil kommer, at det hele forstærkes ved at hun har et budskab med det hun siger.

Jeg kan derfor klart anbefale hendes foredrag til alle andre.

Med venlig hilsen

Henning Elmelund

Afdelingsleder

Kultur- og Fritidsafdelingen

Book Mette Bloch

Hjørring Erhvervscenter 

Kære Mette,

Tusind tak for en forrygende performance. Det var helt i top. Fantastisk som du formår at få dine budskaber fremført med humor og engagement. Du er et sandt overskudsmenneske. Jeg har fået mange særdeles positive tilbagemeldinger på arrangementet.

Med venlig hilsen

Bo Geertsen

Direktør

Hjørring ErhvervsCenter

Book Mette Bloch

Forsvarets personaletjeneste

Vi havde en rigtig god oplevelse med Mette, tøserne var rigtig trætte inden Mette ankom, men efter en time var alle meget friske, og havde tårer trillende ned af kinderne af grin. VI havde fået Mette anbefalet af en af vores andre afdelinger, og hun levede i den grad op til vores forventninger og det var et dejligt brake i vores seminar.

Rigtig god dag

Maria Pind

Kontorfuldmægtig

Leder af ESDH/ELM/PA3

Forsvarets Personeltjeneste

Book Mette Bloch

Jobcenter Kalundborg

Det var bare perfekt, har fået mange gode tilbagemeldinger, det var en rigtig god afslutning på vores personaleseminar, Mette er bare god til at ramme ind og få folk med sig, mange sagde bagefter at 1½ time til et foredrag det var godt nok lang tid, men efterfølgende er der virkelig gået 1½ time, mange havde ondt i maven af lattermusklerne blev rørt.

Vi anbefaler gerne Mette og har fortalt videreom vores gode oplevelse allerede nu.

Mange hilsner,

Sanne

Book Mette Bloch

Haldor Topsøe

Kære Mette,

Tak for sidst i fredags, du var suveræn! Det er jeg heldigvis ikke den eneste, der synes, for første gang nogensinde har jeg oplevet, at alle tilbagemeldinger har været positive og at folk rent faktisk aktivt melder tilbage.

Jeg hører beskrivelser som; fantastisk, ekstremt sjov, virkeligt gode pointer, inspirerende, hun leverede varen, foredraget gjorde en forskel i mit liv, god humor, hvordan skal vi følge op?, lad os snakke mere om dette, uha, der var 3 ting, hvad var det nu det første var???NÅÅR ja, jeg skal starte med at sætte et mål osv osv osv

Det virkede simpelthen!

Mange hilsener,

Susanne, Haldor Topsøe

Book Mette Bloch

René J. Nielsen 

Hej Mette…

Jeg skriver til dig.. fordi jeg var så heldig at opleve dig sidste tirsdag den 23. september på Odense Congres Center i forbindelse med seminar for forsvaret. Jeg vil bare sige mange tak fordi du gav mig den rigtige sætning som jeg ledt efter i mange år.. nemlig at ”fokusere ikke på det, du ikke kan ændre, men fokusere på det du kan ændre” jeg har nok efterfølgende sagt den sætning 1600 gange til mig selv.. og for hver gang bliver jeg mere og mere glad… og til slut husk at rose din datter for sætningen ”Solen skinner altid, det er bare spørgsmålet hvor højt man skal op..” jeg bruger den sætning hver gang jeg sender en besked på mail og sms…

Mange hilsner

René Nielsen

Ps: alle burde tvangsindlægges til at overvære dit talkshow…

Book Mette Bloch

Zenitel

Jeg vil godt, efter den oplevelse, bidrage med input vedrørende arrangementet. Stemningen her I huset var meget positive mandag morgen efter vores lørdags arrangement. Vi levede højt på oplevelsen hele weekenden. Mette var I fantastisk “form” hun må have sat sig op til arrangement hele vejen fra København til Odense. Straks efter at hun ankom, var hun på. Mette er fantastisk til at beskrive sine oplevelser, udfordringer og mål på en fantastisk beskrivende og billedlig måde. Folk sad nærmest og tuede, øjnene var fyldt med tårer så meget blev der grinet. Mette rammer os direkte på vores følelser, vi kan alle identificere os i de situationer og billeder hun beskriver. Der er absolut noget at tage med hjem. Målet for os var at Mette skulle give vores strategidag en positiv og inspirerende afslutning. Det gjorde hun til fulde. Jeg kan varmt anbefale Mette, ”hun kommer som anonym og går som en stjerne der har givet en stor gave”.

Hilsen

Henrik Jacobsen, Sales Manager, Zenitel Denmark.

Book Mette Bloch

Chr. C. Grene 

…At vælge et foredrag som optakt til en firmafest kan siges at være modigt. Men vælger man Mette Bloch som foredragsholder, virker det meget naturligt.

Hendes budskab om at tage ansvar for sig selv og tænke positivt er muligvis banalt – men serveret på Mette Blochs sprudlende dynamiske og overbevisende måde, bliver det pludselig både sjovt, vedkommende og nærværende.

Man kan ikke undgå at blive fanget af hendes fantastiske evne til at tale i billeder. Vi var alle sammen med, da hendes far blev taget med kop – ud af kosteskabet. Vi var også alle sammen med, da hun vandt VM i Tasmanien.

Senere i foredraget, eller måske endog først bagefter, går det op for os, at det i virkeligheden ikke er sig selv hun snakker om, – det er os!!! – det er os selv vi sidder og griner af!!!

Men vi har overgivet os fuldstændigt til denne livsglade, energiske pige – og hun har jo ret.

Med venlig hilsen / yours faithfully

Birgit Kronborg

Chr. C. Grene A/S

Book Mette Bloch

PFA 

Vi lavede fredag morgen en scoring af hele vores seminar – de 5 teams/afdelinger skulle score hvert enkelt indlæg med karakteren 1-10. Resultatet for Mette blev karakteren 9,9 = topscorer – det ku’ vist ikke ha’ været meget bedre. Her kommer nogle specifikke kommentarer til Mettes indlæg: ¤ Nogle havde troet, at de blot skulle sidde og høre om hendes ro-karriere, så de blev meget positivt overrasket. En blev så fænget, at hun glemte at gå for at hente børn og måtte ringe til svigermor, så børnene blev hentet til tiden. De synes, at der var gode pointer i hendes indlæg, og det var forskellige ting, de særligt havde hæftet sig ved. ¤ Super godt indlæg. Mange gode pointer – helt sikkert noget vi i teamet vil kunne bruge som fælles ramme for det at tænke positivt. Det er nu pludseligt legalt at sige “Hvor er det fedt at jeg får denne lo…, fordi…” ¤ Super form for “pep-talk” – ramte plet ift. vores alles hverdag. Fra Mettes indlæg tager vi følgende ting med os: – Hvordan gør vi de trivielle opgaver sjovere? – Vi vil, i forbindelse med vores gymnastik hver dag kl. 10 og 14, få nogle øvelser, hvor vi får mental energi og ikke blot rørt os.

Med venlig hilsen,

Henrik Boas,

Teamleder, PFA Pension

Book Mette Bloch

Canal Digital

Kære Mette,

Vi vil sige dig tak for et super godt indlæg i Korsør den 13. juni. Kombinationen af et uderholdende og inspirerende indlæg samtidig med at du fremkom med nogle rigtig gode og brugbare pointer om at få taget en beslutning og sat sig nogle mål, var lige i vinkel. De bedste hilsner og med ønsket om en god sommer,

Peter Fredsted From,

Salgsdirektør,

Canal Digital Danmark A/S

Book Mette Bloch

Junkers Industrier A/S 

Kære Mette.

Inden dit indlæg havde jeg positive forventninger, men du skal vide, at de blev mere end indfriet. Dit budskab gik rent ind hos os alle – du ved ikke, hvor meget du ramte plet i relation til det at prøve at skabe en vinderorienteret kultur. I resten af week-endens program blev du citeret med et smil ved flere lejligheder. Jeg er helt sikker på, at hver enkelt hver morgen vil sende et smil til spejlet. Budskabet om, at det er udvikling af gode vaner, som skaber forudsætningen for realisering af høje mål, fik du også illustreret på en både morsom og engageret måde.

Mange venlige hilsner,

Direktør Lars Hermansen

Book Mette Bloch

HK/Viborg-Skive-Nykøbing Mors

Forventningerne til foredraget med Mette Bloch blev i allerhøjeste grad indfriet. De medlemmer, som jeg talte med i går, udtrykte kun begejstring. Ord som: “masser af energi”, “engagement”, “glæde”, “entusiasme – begejstring”, “hurtig talende”, “godt kropssprog”, “sjov”. For mit eget vedkommende er jeg vist blevet skyld i, at et af vores medlemmer er kommet i gæld. Hun vil så gerne være massør – men hun har ikke råd – og andre “undskyldninger”. Hun fik 5 min. Om, hvor vigtig det er at følge sin drøm. Om at springe ud i noget nu og ikke vente til “på mandag” – kom i gang!! Så, hun ville gå ned i banken efterfølgende….

Med venlig hilsen,

Dorte Søndergaard,

HK/Viborg-Skive-Nykøbing Mors”

Book Mette Bloch

Macanomy

Hej Mette,

Det varer længe, inden dønningerne får lagt sig efter denne stjernestund sammen med dig! ALLE, jeg har talt med – uanset baggrund, afdeling, funktion, køn, persontype, etc. – har udtrykt voldsom begejstring og glæde over at have oplevet dig. Jeg er sikker på, at du har givet os alle noget at tænke over! Du er bare for sej. Hvis du har brug for en referencekunde, stiller jeg op til hver en tid.

Mange hilsener fra os alle i Maconomy, Per

Book Mette Bloch

Industriens pension

Vi havde en rigtig god oplevelse med Mette. Du får her – råt for usødet – de tilbagemeldinger, jeg har fået. Brug dem endelig og hils Mette mange gange og sig tak for alle tiders humoristiske og inspirerende foredrag.

Mange hilsner

Helle Kristensen

Industriens Pension

”Jeg syntes simpelthen det var det bedste foredrag jeg har været med til. Mest fordi både eksempler og den måde Mette fortalte / forklarede tingene på var så nemme at forstå og “desværre” tænkte jeg flere gange – hvor ved hun fra at jeg gør sådan (griner). Så for mig var det en rigtig god oplevelse.”

”Det var en helt igennem god og sjov oplevelse at høre Mettes foredrag. Hun havde nogle gode budskaber, som blev præsenteret på en meget humoristisk måde – og det kan man jo godt lide! Hun havde god kontakt med sit publikum, og så var det flot, som hun kunne køre derudad i halvanden time uden at vakle i sin præsentation. Det var en alle tiders oplevelse at høre hendes foredrag og et godt indslag på en afdelingsdag for T&S.”

”Mette Bloch var fantastisk underholdende, god til at ”ramme plet” og gav stof til eftertanke. Måden hun formidlede det på gjorde, at det er noget man vil huske frem i tiden, da man formodentlig vil blive mindet om hendes ord hver gang man i fremtiden siger ”det gør jeg lige i morgen” eller går og overvejer en slankekur. mv.”

”Underholdende og sjov – og havde nogle gode pointer om at tænke positivt osv. Hun skulle helt sikkert overveje stand-up branchen, så ville Casper Kristensen, Frank Hvam m.fl. få kamp til stregen”

”Super inspirerende og motiverende foredrag med mange gode pointer som blev fremført på en rigtig sjov måde, så hun holdt min opmærksomhed fanget hele vejen igennem.”

”Jeg syntes, at Mette var inspirerende, morsom og fængslende. 1½ times foredrag, hvor hun ramte plet med ting vi gør og tænker i hverdagen. Og så var den en rar følelse, at være til et afdelingsmøde, hvor der ikke skulle ydes, men blot nydes. Alle tiders.”

”Mit indtryk af Mette Blochs foredrag er – i den korte version: rammende, præcist og vedkommende i en humoristisk og motiverende form!”

”Det var et super godt foredrag. Meget inspirerende og utroligt spændende at høre om historier fra hendes aktive ro-karriere. Det var meget imponerende, at hun kunne tale uafbrudt i halvanden time uden en enkelt lille drikkepause! Alt i alt synes jeg at det var super godt. Godt arrangement.”

”Personlig, nærværende, levende, spændende, sympatisk og sjov, men også alvorlig. Man glemte fuldstændig tiden.”

Book Mette Bloch

Silvan 

Vi har været super tilfredse med Mette. Hun har humor, er sød, engageret og så giver hun stof til eftertanke! Vi har haft 3 super gode arrangementer, hvor Mette virkelig har givet aftenerne et løft i mellem kl. 22.00 og 23.00 – og det skal der da noget til! Mette har hver aften taget en ny ting op, så os der har været med hele vejen har haft 3 forskellige aftener. Vi har også fra vores medarbejdere fået meget meget positive tilkendegivelser….. såsom

“vi tænkte – kan vi ikke bare droppe hende roeren, og så komme hjem noget før, men nu vi har set / hørt hende, så er vi bare topmotiveret”

“Jeg er for lækker……” går igennem hele virksomheden

“gør som du plejer – og du får det du plejer” – den bruger vi allerede………

Vi er super tilfredse med Mette og kan kun anbefale hende!

Med venlig hilsen,

Lone Oldenburg,

Direktionsassistent, SILVAN

Book Mette Bloch

Kosan Crisplant A/S 

Jeg har fået den store fornøjelse, af at give jer en tilbagemelding på vort besøg af Mette Bloch. Mette har helt klart en gave, – hun kan begejstre, inspirere og underholde, og man kan samtidig mærke mennesket bag. Man sidder ikke med følelsen af at være til et foredrag, men mere, at man er med i en strøm af oplevelser, -som en sjælden god film eller teaterstykke, har man bare lyst til at se og høre Mette igen. Endvidere et stort “bust”, indspark samt gode værktøjer, som vi kan bruge i det videre strategi arbejde. Alt i alt en super god oplevelse, -samt en stor glæde ved at have møde mennesket, Mette Bloch. Jeg ved fra de indmeldinger som er modtaget idag, at Mette overgik mine kollega´s samt egne forventninger ……..

Mange hilsner til Mette fra Kosan Crisplant samt undertegnede,

Bo Larsen,

Director World Wide Sales & Service,

Kosan Crisplant a/s

Book Mette Bloch

Brørup Sparekasse 

Mette var bare super.

Da jeg spurgte, hvilke hjælpemidler, hun skulle bruge –ingen svarede hun – og jeg tænkte, 1½ time på slap line?!?!. Det var formidabelt!! Mette er simpelthen bare entertainer.

Flemming Holm Rasmussen,

Bankdirektør, Brørup Sparekasse

Book Mette Bloch

Green House

Kære Mette

Det var da en fuldtræffer af format…du der fik fyret af i går…!

Jeg er dybt imponeret over, hvor ukompliceret du formåede at komme i gang – at fange så manges opmærksomhed og få dem med på din vej, så hurtigt!

Vi ”græd” af grin, så mange makeupper nærmest fordampede…men latter blev hele tiden afløst af istemmende nikken og tagen notater – hvilket wake- up call !

Jeg har talt med flere…der denne morgen har været i gang med mavebøjninger og jubelskrig !…og min tegneblok er lagt frem!

-du er jo et flot og troværdigt bevis på, hvilken forskel det gør at droppe automatpiloten og gøre det, man ikke kan lade være med at gøre og som gør én glad.

Tak for det!

Med venlig hilsen

Oline Nissen

Distriktsleder

Green House of Scandinavia A/S

Book Mette Bloch

Teknologisk institut

Hej Mette

Tak for sidst og for dit bidrag til konferencen “Arbejdsglæde og effektivitet”.

Vi har nu talt evalueringerne sammen og arrangementet fik som helhed en usædvanlig god evaluering. Både konferencen som helhed og de enkelte foredragsholdere blev som du ved vurderet på en skala fra 1-5, hvor 1 er det bedste. Din egen præstation blev vurderet til 1,0 for det faglige indhold og 1,0 for den præsentationsmæssige del. Kommentarerne fra deltagerne var:

fantastisk

du er for sej

Endnu engang tak for din indsats på konferencen.

Venlig hilsen

Connie Christensen

Projektleder

Book Mette Bloch

PFA Pension  

Vi havde et meget inspirerende og levende foredrag med Mette, hvor hun helt klart ramte plet med sine historier/eksempler på, hvordan man kan nå sine mål, og vi kunne alle tage noget med hjem – og så fik vi samtidig rørt lattermusklerne, så tårerne trillede en gang imellem. Mette er helt eminent foran et publikum med sin herlige måde at fortælle på og sin entusiasme, og så er hun heller ikke bleg for at udlevere sig selv

Med venlig hilsen

kundecenterchef Mette Risom, PFA Pension Kundecenter

Book Mette Bloch

Novo Nordisk

Jeg havde den meget store fornøjelse at opleve Mette Bloch til mit afdelingsseminar med 85 personer i går, hvor Mette talte i en time omkring emnet ”engagement”. Det var en helt utrolig oplevelse – langt over mine forventninger – som i forvejen var store. Mette formåede med det samme at ”få fat” i os alle og på sin meget direkte og ikke mindst humoristiske måde at få sendt nogle vigtige budskaber om ”engagement”, som bare var til at forstå for alle. Jeg er også sikker på, at Mette er ”kommet for at blive i vores afdeling”. Hendes indlæg har sat så mange tanker og snakke i gang, at vi slet ikke er færdige med at ”tænke i de baner, hun så fornemt ledte os ind på”. De reaktioner jeg har modtaget fra medarbejderne i dag er kun positive – og Mette er, af næsten alle, fremhævet som værende dagens absolut bedste og største oplevelse. Jeg vil håbe for mine omgivelser, at rigtig mange får muligheden for at opleve Mette!

Venlig hilsen,

Lene C. Andersen,

Novo Nordisk

Book Mette Bloch

Scanad Udviklingsbureua  

Vi vil sige tak til Mette for et ganske fantastisk foredrag for os. Mette var tændt og meget motiverende og det kan stadig mærkes her i organisationen. Hun gav os alle noget at tænke over og bruge i hverdagen, og det har kunnet mærkes på begejstringen. Tak for et rigtig godt foredrag. De bedste hilsner og 10.000 Kolbøtter,

Anja Saabye, Scanad Udviklingsbureau

Book Mette Bloch

Ledernes hovedorganisation 

Kære Mette,

Lederne Herlev/Gladsaxe og Ballerups 140 medlemmer der deltog i foredraget med Mette Bloch, tilkendegive følgende.

Hvis 5 :0) er det bedste giver vi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂  Vi er alle meget glade for et fremragende indlæg på vores medlemsaften.

Det var et kærligt los i r…., du gav vores medlemmer, på en god og sjov måde.

Jeg har fået mange positive tilkendegivelser fra deltagerne. Vi er klar til en omgang mere –

Med venlig hilsen / Best regards

Gert Biilmann

Book Mette Bloch

Dansk Revision  

Hej Mette

Tak for et fremragende indlæg i går på vores gå hjem møde.

Det var virkeligt inspirerende og du gav vores kunder og kundeemner dels noget alvor og inspiration, dels et godt grin som jo altid løsner op.

Jeg fik i går aftes og har allerede til morgen i dag fået mange positive tilkendegivelser fra deltagerne.

Jeg håber også du kom godt hjem, selv om du skulle finde hjem gennem mørket i Jylland !!

Med venlig hilsen

Dansk Revision

Morten Olsen

Registreret revisor FRR

Book Mette Bloch

Ringkøbing Bank

Kære Mette

Det var en forrygende oplevelse at være sammen med dig på Fjordgaarden i går. Du er mere end verdensmester – du er ganske enkelt verdensklasse.

Jeg har fået så mange positive tilbage meldinger fra medarbejderne om dit indlæg. Alle uden undtagelse har haft en meget positiv oplevelse og vil helt sikkert aldrig glemme dig for din meget positive måde at fremlægge dit budskab på.

Med venlig hilsen fra

Preben Knudsgaard, Bankdirektør.

Book Mette Bloch

EDC mæglerne Poul Erik Bech

Kære Mette,

Med de tilbagemeldinger jeg har modtaget ved jeg at jeg taler på alles vegne når jeg siger at det var et fantastisk foredrag du ’serverede’ for os.

DIne eksempler og forsekellige pointer var samtaleemner resten af dagen. Det var dejligt at observere at dine budskaber ‘bed på’ – så tak endnu en gang.

På vegne af EDC mæglerne Poul Erik Bech,

Jan Nyby

Book Mette Bloch

Bravida Danmark A/S

Kære Mette

Jeg vil gerne takke dig for et inspirerende og underholdende foredrag. Mette, du formået på overbevisende måde at fremhæve og behandle de emner som Var essentielle mål på vores seminar. Din fortælleform, indlevelsesevne og dejlige humør gjorde foredraget utroligt inspirende og motiverne. Jeg har modtaget mange positive reaktioner og er helt sikker på at energien fra dit foredrag vil hænge længe ved.

Med venlig hilsen

Bravida Danmark A/S

Book Mette Bloch

Dansk Hørecenter

Mettes foredrag indfriede til fulde vores forventninger. Mette skal have stor ros for sit engagement og hendes meget underholdende måde at viderebringe budskaberne på. Dejligt at Mette havde valgt, at vi jo lige så godt kunne have det sjovt samtidig med at vi skulle lære noget. I de efterfølgende gruppeopgaver turde de alle blive en vinder. De havde også hver deres bud på hvordan. Det vil vi selvfølgelig følge op på i den kommende tid, og se hvordan de nu får omsat deres handlingsplaner til deres hverdag. Jeg håber du vil viderebringe vores tak til Mette for nogle gode inspirerende og sjove timer. Latteren har ikke helt lagt sig endnu.

Med venlig hilsen

Dansk HøreCenter

Jonna Møller Nielsen

Book Mette Bloch

Novo Nordisk  

Vi var alle MEGET tilfredse med Mette Blochs indlæg. Hun var utrolig god – frisk, herligt humør, inspirerende, mange gode input, havde jordforbindelse … samtidig med at hun også var “højtsvævende”. Og så er hun jo ikke en dame, der sniger sig langs panelerne. Det var skønt at være i selskab med en, der hele tiden havde armene oppe.

Mettes indlæg kom jo sent på dagen, og vi var faktisk ret flade, da hun kom på. Lige inden havde vi arbejdet nogle timer ude i grupper. Normalt ville vi nok være gået hver til sit inden middagen, men det var tankevækkende at se, at alle grupper helt uopfordret samledes i deres grupperum igen og fortsatte med at arbejde indtil middagen kl 19. Det kan vi vist kun tolke som en ekstra energiindsprøjtning fra Mette.

Som afslutning på vores seminar i går eftermiddags lavede vi en kort status på, hvad der havde været godt og hvad der havde været mindre godt. Alle havde ubetinget syntes godt om Mettes indlæg, og det viste sig helt tydeligt ved, at det dagen igennem havde svirret i luften med citater fra hendes indlæg. Jo, du kan kun videregive vores største tak til Mette for hendes indsats.

Med venlig hilsen

på hele afdelingens vegne

Kirsten.

Book Mette Bloch

Imerco

Kære Mette,

Tusinde tak for dit imponerende indlæg, som vi fik mange positive reaktioner på i løbet af dagen.

Indlægget var en flot timing til vort overordnede tema om at vinde den kommende julehandel.

Det var 600 begejstrede og motiverede Imerco sælgere som forlod Rødding Centeret!

Tak for hjælpen !

Med venlig hilsen

Imerco A.m.b.A

Ib Berntsen og Anne Blak

Book Mette Bloch

Danske Konferencecentre   

Kære Mette.

Tak for den meget dejlige oplevelse du gav os i mandags i Ingeniørforeningen. Ingen tvivl om at du vandt samtlige deltageres hjerter med dit indlæg. Din fortællekunst fik skabt billeder og akustiske oplevelser, så man tror man både har set, hørt og ikke mindst følt sig med på sidelinien fra din start i rosporten og indtil den dag du stod foran os. Fantastisk. Og så fik vi oven i købet en masse gode råd til hvad vi selv kan gøre for at nå egne mål. Meget lærerigt.

Jeg er sikker på du har hørt det samme fra alle andre du har stået foran – og det er fuldt fortjent. Deltagerne på vores seminar er alle vendt positivt tilbage og jeg er lige ved at tro du måske allerede har fået forespørgsler på nye seancer i andre sammenhæng hos nogle af dem, – og andre vil helt sikkert komme til. Og så er der dem der vil anbefale dig til deres egne kunder (det ved jeg også allerede er sket).

Også en stor tak for din CD og bog.

Med venlig hilsen

Leif Christiansen

Danske Konferencecentre

Book Mette Bloch

Ingeniørforeningen 

Hej Mette,

Tak for i aftes!

Selvom vi danskere ikke er meget for at rose, så vil jeg nu alligevel rose dig for et skidegodt foredrag, hvor du kom igennem med nogle rigtig gode pointer – som selv den mest ingeniøragtige ingeniør kan forstå.

Med risiko for at stereo-type, så får man knapt større ros som foredragsholder end at jyske ingeniørmænd (over 35, så er det helt galt) umiddelbart efter begynder at implementere ens ideer!

Så det var flot.

Jeg skal huske på dig, hvis jeg en anden gang – i en eller anden sammenhæng – har brug for en foredragsholder, der kan give et mentalt spark i r***** på den gode måde.

De bedste hilsener

Book Mette Bloch

Hindsgavl Slot    

Kære Mette

Jeg vil gerne takke dig for et inspirerende og FANTASTISK godt indspark til mine medarbejdere d.d. Stor ros – det gjorde du bare så godt.

Med venlig hilsen

Hindsgavl Slot A/S

Peter Brinks

Adm. Dir.

Book Mette Bloch

Gentofte Kommune

Det var først og fremmest en energigivende og underholdende oplevelse. Mette er dejligt nede på jorden, troværdigt og direkte. Hun har de mest morsomme billeder og sjoveste historier. Alt i alt – rigtig god stand-up underholdning med seriøse budskaber.

Hilsner

Berit Ronthov

Udviklingskonsulent

Gentofte Kommune

Udvikling og Kommunikation

Book Mette Bloch

Novo Zymes  

Hej Mette,

Jeg bliver altså lige nødt til at stor-rose dig endnu en gang. Du var hamrende god til at ro og er garanteret Danmarks nye sangdiva, men dine evner som foredragsholder lader nu heller ikke meget tilbage at ønske. Har du nogensinde overvejet standup comedy?

Ikke mere skamros for nu, vi er jo trods alt danskere. Jeg vil blot nævne, at folk stadig snakker meget om dit foredrag, så du fik uden tvivl solgt nogle budskaber, der hænger ved. Forventningerne blev mere end indfriet.

Book Mette Bloch

Post Danmark  

Foredrag, Mette Bloch..

Opløftende + inspirerende + underholdende. – Hun er hamrende god og underholdende. – Et frisk pust fra Bagsværd sø.- Livlig og inspiration til hverdagen, stof til eftertanke. – Hvad kan man sige? – Hun skal opleves. – Meget levende og inspirerende at høre på. – Hun var rigtig god. – kanon!, motiverende og sjov. – frisk, livsbekræftende. – Meget inspirerende, festlig pige. – Meget inspirerende. – Hun var bare god. – Hun var inspirerende og sjov. – inspirerende + entusiastisk

Book Mette Bloch

En konferencedeltager…  

Kære Mette

Jeg vil lige sige dig tak for pep-talken og sangen i tirsdags på konferencen i Odense!! Jeg synes, du gjorde det kanon-godt… GODT GÅET!!

Jeg tror virkelig, jeg kan leve længe på dit indlæg!! Smilet sidder stadig på læberne…

Jeg har netop været sygemeldt med en middelsvær depression – men efter dit indlæg vil jeg se fremad og forsøge mig med positiv tænkning og gøre det jeg føler for…

Jeg har printet billedet ud fra www.imci.dk med det gode slogan: Reach for the sky! If you can dream it… you can do it! Det er rigtig godt og det vil jeg til at leve efter… og hænge det på mit køleskab, min opslagstavle og give hver af mine piger et!!

Så: TUSIND TAK!!!

og kærlig hilsen

Book Mette Bloch

Har du en reference?

Hvis du har været til foredrag med mig, så vil jeg rigtig gerne have din feed back! – udfyld formularen, så skal jeg nok både læse og dele din erfaring! – mange tak!