Links 2016-10-26T01:05:19+00:00

Links

Her kan du fnde fede links for produkter eller andet jeg har fundet til dig!

Chanson Royal

Jeg er vild med Chanson. Hvorfor? – fordi jeg kan få sundere vand, der gør min krop godt! Sagen er at det meste af det vi drikker og spiser er for surt, forstået på den måde at det har en for lav ph-værdi. For at balancere det, kan jeg få basisk vand fra min vandhane der ikke bare smager bedre, det er hamrende meget sundere!

Klik på knappen og se hvad vandhanen ellers kan, det er ikke så lidt!

Chanson

Elgiganten

Som gadget freak vil jeg hellere i Elgiganten end i en skobutik… derfor har jeg et samarbejde med Elgiganten hvor jeg tester alle mulige mærkelige gadgets og elektronik for dem, og skriver om det på bloggen. Kig med og lad dig inspirere!

Elgiganten

The Whole Company

 

Her har du et firma der hele tiden arbejder på at få sunde og gode produkter under deres paraply. Det er en meget engageret gruppe mennesker der står bag, og man fornemmer med det samme at de alle brænder for det de laver og er vilde med at være der. Du kender allerede en del af deres produkter, om lidt kender du resten!

The Whole Company

Sky Mall

 

Sky Mall er en fabelagtig hjemmeside med alt det du ikke har brug for! – eller, måske noget du ikke vidste du havde brug for! – Der er ALT hvad du kunne forestille dig, det ene mere mærkeligt end det andet… kig og få dig et grin!

Sky Mall

Har du et godt link?

Hvis du har et godt link på lager, til noget du tænker passer på min side, så udfyld formularen, så skal jeg nok kigge på det! 

Latest Posts

Joe Cross

august 9th, 2017|0 Comments

Coffee tasting på Starbucks Trianglen!

maj 12th, 2017|0 Comments

Joe Cross!!!

marts 9th, 2017|0 Comments

VIEW ALL POSTS