Konferencier 2016-10-26T01:05:19+00:00

Her kommer Danmarks bedste værtinde!

Book mig som værtinde eller konferencier og få et høj-energisk møde med kontant, flabet og humoristisk styring af slagets gang.
Jeg kan love dig, at det ikke bliver kedeligt når du booker mig som værtinde eller konferencier på dit næste større arrangement for kunder, medarbejdere eller andre gæster.
Oven i det underholdende og høj-energiske element sørger jeg for at holde tråd i arrangementets dagsorden og mål. Jeg sørger for at publikum får serveret de mest centrale budskaber i skarpe og ikke mindst sammenhængende konklusioner undervejs i forløbet.
Endelig har jeg rigtig god erfaring med at inddrage publikum og stille udfordrende spørgsmål til talere og indlægsholdere på mødet.

Jeg har rigtig god erfaring med at inddrage publikum og stille udfordrende spørgsmål til talere og indlægsholdere på mødet. Tidsstyring er mit ansvar, og jeg svigter jer ikke! – skal indlægene holde tiden og mødet slutte til tiden, så er jeg den du skal kontakte!

Her med Joe Cross som jeg var konferencier/moderator for da han besøgte København og optrådte i Falconér.

Tidsstyring, opstilling af lokale, lyd, lys, pauser, bespisning, indlægsrækkefølge, overgange – ??!! – Alt sammen noget der kan ændre et møde fra succes til fiasko, eller bedre, fiasko til succes!

Jeg taler med jer inden mødet og sørger for at alt er taget højde for. Du behøver ikke være rutineret i at planlægge konfencer eller store møder, jeg hjælper dig så det hele hænger sammen og afvikles til perfektion!

Book Konferencier