Hjertesager 2016-10-26T01:05:19+00:00

Dyr og natur

Mit hjerte banker for dem der ingen stemme har. Jeg støtter gerne dyreværnsforeninger og folk der kæmper for et bedre sted for dyrene, en bedre verden og renere natur. Hvis du også vil hjælpe, så er det første du kan gøre at tænke over hvor du lægger dine penge. Som forbrugere har vi magten! – hvis ingen køber buræg så vil producenterne ikke tjene penge, og i sidste ende er mit håb at ingen høns skal leve under kunstigt lys, mast sammen uden det mindste plads til at gøre hvad de har lyst til. I mine øjne er det dyrplageri og dybt dybt pinligt, at der stadig findes den slags mishandling. Og det er jo bare ét eksempel!

Du kan selv tænke på de sager du brænder for, og handle så godt du kan for at efterleve dem!

Hvis du mangler inspiration, så er der her lidt links til de sager jeg brænder for!

WAP

World Animal Protection har flere sager de kæmper for.

At stoppe mishandlingen og udnyttelsen af vilde dyr.

At stoppe mishandling, massaflivning og forbedre levevilkår for brugsdyr og familiedyr

At sikre bedre dyrevelfærd for de mange milliarder af landbrugsdyr der er i verden.

Læs mere

Dyrenes beskyttelse

Du kender dem helt sikkert, og har hørt om dem før. Men ved du også på hvor mange planer organisationen arbejder? og hvor mange dyr de forsøger at hjælpe? Hvis du vil støtte de hjemlige dyr så er denne organisation klart noget for dig.

Læs mere

Afri Cat

En fabelagtig organisation med hovedsæde i Namibia hvor de forsøger at få bønder (der primært har køer på græs) og vilde katte til at leve sammen. De underviser bønderne i hvad de skal gøre og IKKE gøre for at alle kan leve sammen uden at det bliver kattenes død ved enten gift eller fælder. Læs mere, stedet er også et besøg værd

Læs mere

Forsøgsdyrenes værn

Landsforeningen forsøgsdyrenes værn kæmper intensivt for at få minimeret antallet af dyr der lider i laboratorierne. En værdig sag det ikke kan hjælpes nok!

Læs mere

Cove Guardians

Den bestialke jagt og frygtelige drab på delfiner i Japan har fået kam til sit hår. Hvert år jages, dræbes og fanges der delfiner i alt for store tal i Taiji i Japan. De heldigste delfiner bliver under stor stress jagtet ind på lavt vand, fanget og solgt til forlystelsesparker. Resten bliver myrdet. Organisationen her har folk i Taiji og gør hvad de kan for at sabotere jagten.

 

Er en organisation der redder, hjælper og tager sig af tusindvis af mishandlede, hjemløse og sulte hunde og katte. Man kan støtte dem med et fast beløb om året og være sponsor for et dyr de har i pleje. Den hun jeg først var sponsor for døde af alderdom i kærlig pleje… Nu er jeg sponsor for en ny.

Læs mere

Dyreværnet

Jeg er vild med dyreværnet! – de gør virkelig noget for at hjælpe dyr i nød! – du kan adoptere dyr igennem Dyreværnet, anmelde dyreværnssager eller bare støtte dem i det kæmpe arbejde de gør for udsatte dyr!

Læs mere

Soi Dog

 

Er en organisation der redder, hjælper og tager sig af tusindvis af mishandlede, hjemløse og sulte hunde og katte. Man kan støtte dem med et fast beløb om året og være sponsor for et dyr de har i pleje. Den hun jeg først var sponsor for døde af alderdom i kærlig pleje… Nu er jeg sponsor for en ny.

Læs mere

WWF

Det er til at tude over… Isbjørnenes hjem smelter! – WWF gør et kæmpe arbejde for at hjælpe og ikke mindst oplyse, så vi kan stoppe den grumme udvikling. Din hjælp er uvurderlig – klik på linket og læs mere!

Læs mere

Fair Dog

Foreningen er for alle hundeejere og hunde i Danmark, uanset hundens race og herkomst. Fair Dog arbejder for at de kan leve under fair og ligeværdige vilkår i alle sammenhænge.

Især “Hundeloven” har Fair Dog kæmpet meget for at få fjernet. En kamphund er ikke en race, det er noget man gør en hund til!

Læs mere

Center for Biological Diversity

Det skal være muligt for os alle at være her! – Her har du en organisation der knokler en vis del ud af bukserne for at sørge for at ingen bliver overset eller glemt i en verden der kører så stærkt at konsekvenen kan få hele vores vidunderlige dyreliv til at forsvinde

Læs mere

Defenders of wildlife

Et af de dyr der har stået model til mest – på den helt dårlige måde – er ulven. Dette smukke dyr bliver stadig jagtet dels fordi folk er bange for den, men også for at få fat i den smukke pels. De skamskydes og fanges i saksefælder – det må stoppe nu!

Læs mere

Stop Bullfighting

Det er ikke til at forstå at det stadig er tilladt og praktiseres! – Mage til afstumpet hobby skal man lede længe efter! – du kan også hjælpe med at stoppe tyrfægtning! – om ikke andet kan du LADE VÆRE med at tage ind og se det, eller få rundvisning i arenaerne

Læs mere

The Nature Conservancy

En organisation der kæmper for at bevare skove, regnskove, floder, søer, hav og alt indimellem i bedste forfatning. Livet på jorden kan ikke fortsætte hvis vi ikke passer på miljøet, og her har du en organisation der har sat alt ind på at rette op på skaderne og stoppe ødelæggelserne!

Læs mere

Australian Zoo

Steve Irwin var kendt for sin kærlighed til dyr. Hans navn bliver aldrig glemt og familien fortsætter med at gøre hvad de kan for at redde dyr fra at uddø. Udover arbejdet med at bevare de mange dyreracer, så hjælper de også i nærområder der hvor de kan!

Læs mere

Karla

En fond der hjælper og giver  støtte til tilskadekomne og handicappede hunde i ind-og udland. Fonden hjælper med at finde familier til dyrene, få betalt dyrlægeregninger og hvis ikke de kan komme væk fra de internater de er på, fordi de er i for skidt forfatning, så økonomisk hjælp så de kan få det lidt bedre. Hvert år bliver mange hunde reddet og får et fantastisk liv hos hjertevarme familier eller enkeltpersoner

Læs mere

Wildlife Aid

En engelsk organisation der er stiftet i 1980 og hvis formål er at hjælpe vilde dyr der er kommet til skade eller på anden måde er i nød. De har mere end 20.000 udrykninger om året og redder dyr i de sværeste situationer! – Der er live stream på deres side så du lettere kan følge med i hvordan det går de dyr de har i midlertidig pleje.

Læs mere