Foredrag 2016-10-26T01:05:19+00:00

Foredrag med Mette Bloch

Mette Bloch er som et skud vitaminer fyldt med mod, energi og selvtillid! Hendes foredrag / peptalks leveres med yderst charmerende humor, uimodståelig selvironi og skæve betragtninger, der kommer bagom det ”at vinde”. På bedste levende vis, formår Mette Bloch som kun få kan gøre det, at videreføre sine pointer og mentale redskaber.

Mette Bloch er dobbelt-verdensmester i roning. Ud over sin flotte idrætskarriere, har Mette Bloch læst psykoterapi og er en fremragende foredragsholder. Ydermere har hun en bachelorgrad i idræt og er skribent og forfatter til bøgerne ”Tør du blive en vinder?”, “12 Minutter – 12 Uger”, “Bliv din egen træner”, “Vind med Vilje” og romanen, “Kynismens Kemiske Kartel”.

Gennem sin lange succesfulde idrætskarriere og sine erfaringer som foredragsholder, har Mette Bloch prøvet det meste. Hvordan er det ikke at leve op til egne og andres forventninger?Hvordan føles det at ønske sig noget brændende og så pludselig få det? Og hvordan er efterveerne når misundelsen og janteloven banker på? Hvordan er det, når prioriteterne i livet skifter, og hvor svært kan det være for omgivelserne at forholde sig til din person, når du går efter nye mål? Det er svært at skifte kasse og derfor accepterer mange at blive der hvor de nu engang, mere eller mindre frivilligt, er. Det er simpelthen lettere at forme sig selv, så man passer til kassen, end det er at finde en ny!

Glæd dig til en dag eller aften i selskab med den altid veloplagte og helt forrygende Mette Bloch.

Foredragsemner/peptalks:

Vind med vilje: Tør du blive en vinder? – Målsætning og vindermentalitet – uden mål ingen vej. – Tror du på dig selv? Og tør du se din styrke og svaghed i øjnene. – Visualisering – tro kan flytte bjerge.

Arbejdsglæde: Lær hvordan du kan gå hjem med mere energi, end du havde, da du mødte på arbejde! Fokus på glæde og begejstring, fokus på god kommunikation og fokus på at være modig og initiativrig, er vejen frem! Der er ingen grund til at blive udmattet på jobbet. Noget af det vigtigste, når man taler om at have overskud eller underskud, er humøret. Har du det sjovt, kilder det i maven, og er du glad, så har du overskud og får mere energi. Er du trist, føler dig forbigået, overset eller dårligt behandlet, så er du højst sandsynligt ked af det, i underskud og har ingen energi. Få en humørindsprøjtning med fif og gode råd til hvordan du vender bøtten, og får mere af det, der gør dig glad!

Book Mette Bloch

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Mette Bloch. Book dit næste foredrag med Mette Bloch ved at klikke på Forespørg knappen på billedet øverst på siden, og efterfølgende udfylde formularen.

Mette Bloch kan også engageres som konferencier eller ordstyrer. Vi glæder os til at høre fra dig.