Ambassadør 2016-10-26T01:05:19+00:00

nots by heckmann

Et smukt armbånd som er skabt så du, når du bærer det konstant bliver mindet om at Nærvær, Omsorg, Taknemlighed og Styrke er 4 egenskaber der kan bære dig gennem så godt som alt! Det er sterlingsølv, diamanter og kevlartråd der udgører armbåndet – smukt råt og strækt på samme tid.

Læs mere

Starbucks

Starbucks har en afdeling på Trianglen. Der har jeg været velkommen siden dagen før de åbnede, hvor jeg nysgerrigt stak hovedet indenfor, og blev budt på både kaffe og rundvisning. Jeg er ambassadør for Starbucks fordi jeg elsker hvad de gør rundt omkring i verden, de forsøger at give tilbage og hjælpe både nær og fjern, og med hele 95% af deres kaffe som Fairtrade, så er det et sted jeg gerne kommer.

Læs mere

SammenHoldet

Jeg tror på at vi skal passe på hinanden og hjælpe hvor vi kan. Om det er dyr eller mennesker! Derfor vil jeg selvfølgelig også gerne støtte op om “Sammenhold Danmark” der forsøger at løfte humøret hos enhver der har det svært!

Læs mere

Dig?

Hvis du har en værdig sag, et godt firma eller har noget du tænker ville svinge godt med den jeg er, så skriv via kontaktformularen nedenfor!- Det kan være at næste plads på siden her bliver din!

Du kan læse mere om mig og se hvad jeg brænder for og beskæftiger mig med ved at trykke på linket nedenfor eller ved at klikke på undermenuen “Hjertesager” under menupunktet “Links” her på siden.

Læs mere

Skal jeg være din ambassadør?

Hvis du har et firma eller en organisation som du tror ville interessere mig at være ambassadør for, så udfyld formularen, så skal jeg nok vende tilbage så hurtigt som muligt!